موتورولا G52 که در آپریل 2022 وارد بازار شده و ظاهر لوکس و متفاوتی نسبت به گوشی‌های این کلاس در برندهای دیگر دارد. motorola g52 تقریباً هر انتظاری که از یک گوشی میانرده‌ داشته باشید را می‌تواند برآورده کند و به طور کلی گزینه‌ای مناسب برای خریدست.بریم برای بررسی موبایل موتورولا مدل moto g52بررسی موبایل موتورولا مدل moto g52

طراحی moto g52

قسمت پشتی از پلاستیک طرح شیشه استفاده شده است که مثل شیشه براق هست. به خاطر همین موضوع خط و خش روی ان میفتاد و رد اثر انگشت هم باقی می ماند و بهتر است که برای محافظت از یه قاب استفاده کنید. کناره های گوشی طراحی خمیده دارد تا گوشی خوش دست تر بشود. سه سنسور دوربین در کنار یه فلش LED تو یه بیضی گوشه سمت چپ قسمت پشتی قرار گرفته و ظاهر نسبتا ساده ای دارد.

یک حرف M برند موتورولا وسط گوشی و اسم Motorola پایین این قسمت قرار دارد.بررسی موبایل موتورولا مدل moto g52

موتو جی ۵۲ وزنی حدود 169 گرم دارد و از جمله گوشی‌های سبک بازارست که با در دست گرفتن آن این موضوع به سرعت نظرتان را جلب می‌کند.خوشبختانه این مدل از درگاه جک 3.5 میلی‌متری هدفون نیز برخودار شده و جایی برای نگرانی در مورد استفاده از هدفون‌های سیمی وجود ندارد. علاوه بر این موتورولا G52 از اسپیکرهای استریویی نیز برخوردارست که از دالبی اتموس پشتیبانی می‌کند و کیفیت خوبی هم دارند.

صفحه‌نمایش گوشی موتورولا Moto G52 دقیقا ۸۶.۹ درصد از نمای رو‌به‌رویی گوشی را پوشش می‌دهد.

بررسی صفحه نمایش

  • پنل امولد 6.6 اینچی
  • پشتیبانی از نرخ نوسازی 90 هرتزی تصویر
  • رزولوشن 1080 × 2400 پیکسل
  • تراکم پیکسلی 402 پیکسل در هر اینچ
  • نسبت تصویر 20:9
  • نسبت تصویر به پنل جلو 86.9 درصد

استفاده از پنل امولد برای این بازه اقتصادی، اتفاق خوبی به حساب میاد و اینجا هم عملکردش خوب بوده و رنگ های مشکی واضح تر و سایر رنگ ها زنده تر دیده میشوند. طراحی خوب و مدرن صفحه در کنار قرار گرفتن دوربین سلفی در یه پانچ هول وسط صفحه و حاشیه کم (حدود 86.9 درصد) باعث شده یه تجربه خوب از این بخش داشته باشید و اگر زیاد با گوشی ویدئو می بینید این گوشی جواب نیازتون رو میدهد. روشنایی صفحه هم نه خیلی بالاست و نه خیلی پایینه و میشه گفت تقریبا متوسط است.

سخت افزار در کنار نرم افزار moto g52

موتورولا برای این گوشی از تراشه‌ی پردازنده‌ی اسنپداگون 680 4G استفاده کرده که عملکرد نسبتاً خوبی دارد. مشخصات و امتیازات این تراشه در بنچمارک‌ها را می‌توانید در جدول فوق مشاهده کنید:

 امتیاز کلی39
 لیتوگرافی6nm
امتیاز در بنچمارک انتوتو268692
امتیاز در بنچمارک گیکبنچ : تک‌هسته / چندهسته371 / 1555
امتیاز در بنچمارک ۳DMarkپایداری: %99
گرافیک: 24fps
امتیاز: 443
CPU۴x 2.4 GHz – Kryo 265 Gold (Cortex-A73)
۴x 1.9 GHz – Kryo 265 Silver (Cortex-A53)
GPUAdreno 610
امتیاز عملکرد تراشه در گیم19

بررسی موبایل موتورولا مدل moto g52بهتر است تنظیمات گرافیکی چنین بازی‌هایی را روی حالت high نگذارید تا از عملکرد روان و بدون لگی در اجرای بازی لذت ببرید. با توجه به مشخصات هسته‌های این پردازنده و نتایج تست‌‌های بنچمارک، این گوشی می‌تواند عملکرد قابل قبولی در اجرای بازی‌های سنگین داشته باشد.

از دو تنوع رم 4 و 6 گیگ و یه تنوع 128 گیگابایتی برای حافظه ذخیره سازی این گوشی استفاده شده است. در کاربری عادی که هیچ مشکل و ایرادی دیده نمیشود. در  مولتی تسک معمولی و باز کردن هم زمان 5 6 تا اپ هم هیچ مشکلی پیش نمی اید.

استفاده از اندروید 12 و رابط کاربری خود موتو که بسیار شبیه به گوشی های پیکسل و اندروید خامه، یه تجربه خیلی سبک و راحت رو به شما میدهد. موتورولا قول یک سال آپدیت نرم افزاری و سه سال آپدیت امنیتی رو برای این گوشی داده است.

باتری

ظرفیت باتری Motorola Moto G52 برابر 5000 میلی‌ آمپر است. به طور کلی یکی از نقاط قوت اصلی این گوشی شارژدهی طولانی مدت آن به شمار می‌رود و عواملی چون برخورداری از پنل امولد و تراشه‌ی 6 نانومتری و کم‌مصرف را می‌توان در این مورد تأثیرگذار دانست.moto g52

حدود 8 تا 9 ساعت شارژدهی برای استفاده مداوم کاربری عادی مثل چک کردن شبکه های اجتماعی، پیغام دادن و ویدئو دیدن به شما میدهد و در حالت استفاده معمولی هم حدود یه روز دوام می اورد. با استفاده از شارژ 30 واتی قرار گرفته داخل جعبه، صفر تا 50 درصد توی نیم ساعت شارژ میشود و فول شارژ شدن هم حدود 1 ساعت و 20 دقیقه طول میکشه که عدد خوبی به حساب میاد.moto g52

بررسی دوربین Motorola Moto G52

  •  لنز اصلی از نوع واید 50 مگاپیکسل، دیافراگم f/1.8، اندازه پیکسل 0.64 میکرومتر، قابلیت PDAF یا فوکوس خودکار با تشخیص فاز
  • لنز اولتراواید 8 مگاپیکسلی، دیافراگم f/2.2، اندازه پیکسل 1.12 میکرومتر زاویه تحت پوشش 118 درجه
  • لنز ماکرو 2 مگاپیکسلی، دیافراگم f/2.4
  • لنز سلفی 16 مگاپیکسلی، دیافراگم f/2.5، اندازه پیکسل 1.0 میکرومتر

در عکس‌های ثبت شده با دوربین Motorola Moto G52 رنگ‌ها تا اندازه‌ی زیادی نزدیک به حالت واقعی به نظر می‌رسند و خبری از اشباع رنگی بیش‌از حد نیست. البته پردازش روی این تصاویر از نظر کنتراست بیشتر از معمول است و نتیجتاً اغلب عکس‌ها نمی‌توانند درسایه‌ها جزئیات زیادی را حفظ کنند.

دوربین فوق‌عریض موتورولا G52 هم مانند همه‌ی میانرده‌های دیگر عملکرد متوسطی دارد و نمی‌تواند جزئیات زیادی را ثبت کند. این مدل در عکاسی پرتره نسبتاً موفق ظاهر می‌شود و اگر نور در زمینه آنچنان زیاد نباشد، می‌تواند تصاویر پرتره جذابی را ثبت کند.

سنسور دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی این گوشی هم با توجه به تست‌هایی که انجام دادیم عملکرد خوبی داشت. در تصاویر خروجی رنگ‌ها به صورت جذاب و دوست داشتنی توجه شما را به خودش جلب می‌کند.

در این بخش علاوه بر عملکرد خوب سنسور دوربین سلفی، قابلیت‌های نرم‌افزاری هم در کیفیت تصاویر کمک کرده‌اند. اما این تغییر باعث نشده تا تصاویر خروجی از واقعیت دور شوند و البته کمی با آنچه که در واقعیت می‌بینید متفاوت هستند. در نهایت می‌توانیم بگوییم عملکرد سنسور در کنار قابلیت نرم‌افزاری توانستند تصاویر جذابی را ارائه کنند.

عکس های ماکرویی که با این گوشی ثبت میشوند تقریبا خوبن و میشه با وقت گذاشتن عکس های خوبی گرفت اما در کل از لنز ماکرو هم نمیشه توقع زیادی داشت.

عملکرد اسپیکر

اسپیکر استریو به همراه قابلیت صدای دالبی اتموس امکاناتیه که خیلی داخل گوشی های اقتصادی استفاده نمیشود و جز نکات مثبت این گوشی به حساب میاد. اسپیکر بلندی صدای خوبی داره و کیفیتش میشه گفت متوسط رو به خوب است. جک 3.5 میلیمتری صدا هم دارد.

جمع بندی;ارزش خرید دارد؟

از لحاظ کیفیت ساخت، باتری، صفحه نمایش و رابط کاربری سبک و جدید گوشی موتورولا موتو G52 عملکرد خیلی خوبه دارد و از دوربین و سخت افزار مناسب و قابل قبولی هم برای این گوشی استفاده شده، اما با توجه به اینکه تو بازار ایران موجودی خودش و لوازم جانبیش کم هست و قیمت motorola moto g52 با کانفیگ رم و حافظه 6/128 گیگ فعلا حدود 6 میلیون تومن هست، به نسبت رقباش کمی قیمتش بالاتره و کمی ارزش خریدش پایین تر میاد. اما با همین قیمت هم جوری نیست که اصلا ارزش خرید نداشته باشد.

 

 

 

مقاله پیشنهادی :بررسی s24 ultra

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *